Касторова олія для краси

Автор: admin
  1. Налийте в долоні трохи олії, розітріть і змастіть рицинова олією волосся. Такий спосіб достатньо застосовувати один раз на тиждень, і вже через місяць ви будете приємно здивовані тим, як шикарно виглядає ваше волосся.
  2. Маска для волосся з касторовою олією та кефіром.

Чашку з кефіром поставте в тарілку з гарячою водою, і коли він стане теплим, капніть туди 5 крапель рицинової олії і отриманий склад утріть у волосся і шкіру голови. Зміцніть дію поліетиленовою шапочкою, зверху обмотайте голову рушником. Через тридцять хвилин усе знімаємо, волосся миємо. Інші рецепти краси дивіться на сайті https://kultura.poltava.ua/.

Касторова олія для краси

  1. Випадання волосся?

Касторова олія знову прийде на допомогу. Додайте в одну частину масла дві частини горілки, втирайте в коріння волосся, і результат не забариться.

  1. Лупа?

Касторова олія чудово справляється з лупою. Методика елементарна: до склянки гарячого міцного чаю додайте чайну ложку касторової олії та 20 гр. горілки, цим складом натирайте волосся за годину до миття.

Касторова олія для вій

Рецепт застосування рицинова олії для росту і краси вій дуже простий – кілька разів на тиждень змащуйте на ніч вії і нижню частину століття рициновою олією, і ваш погляд незабаром стане чарівним.

Порада: якщо ви хочете бачити своє волосся і вії ще більш красивими, змішайте кастрову олію один до одного з риб’ячим жиром. Консистенція виходить дуже м’яка, а ефективність її вища.

Касторова олія для краси

Касторова олія для шкіри

  1. Масаж обличчя

Для цього візьміть столову ложку, трохи потримайте над газом, щоб метал прогрівся. Потім приберіть і налийте в неї рицинова олія. Воно швидко нагріється – саме в такому вигляді рицинова олія краще вбереться в шкіру. Масаж обличчя з підігрітою рициноваю олією особливо рекомендований жінкам після 30, тому що він відмінно прибирає зморшки.

  1. Маска для обличчя

Особливо гарна взимку, коли шкіра мерзне, стає сухою, лущиться.

З’єднайте в масці для обличчя яєчний жовток із десятьма краплями касторової олії, накладіть суміш тонким шаром на шкіру обличчя. Знімайте через чверть години, після чого корисно вмитися настоєм ромашки або зеленим чаєм.